Start vandaag nog je online business!
06 127 050 85
   
info[at]hammingamedia.nl

Projectomschrijving

Wasmandkopen.nl is een webshop of affiliate basis. Dat betekent dat je via deze website artikelen met elkaar kunt vergelijken. De website is aangemeld bij onder meer FonQ en VtWonen.

CMS

De website is gebouwd in WordPress. De eindgebruiker kan gemakkelijk artikelen toevoegen, teksten wijzigen, afbeeldingen invoegen of menu’s aanpassen.

Call-to-action

De website is voorzien van meerdere SEO-teksten, waardoor de website beter gevonden wordt in Google. Op elke pagina met SEO teksten is een call-to-action knop geplaatst. Bezoekers kunnen dan doorklikken naar de winkelpagina en daar vervolgens zoeken naar het juiste product.

Uitgebreide productfilters

Wasmandkopen.nl is voorzien van uitgebreide productfilters. Bezoekers kunnen filteren op onder andere kleur, merk en categorie.

Productpagina

Op de productpagina is de ‘kopen’-knop oranje gemaakt. Oranje is de meest betrouwbare kleur voor bezoekers om daadwerkelijk over te gaan tot kopen. Daarnaast is er een productomschrijving toegevoegd en bovendien zijn de betaalmogelijkheden op meerdere plekken van de website afgebeeld. Bij elk product, maar ook rechts onderin elke pagina.

Details project

  • Datum4 juni 2016
  • KlantDik.nl
  • TechniekWordPress i.c.m. WooCommerce