Start vandaag nog je online business!
06 127 050 85
   
info[at]hammingamedia.nl

Projectomschrijving

Voor een sportkledingmerk uit Groningen heeft Hamminga Media een webshop gebouwd. De website werkt op het contentmanagementsyteem WordPress in combinatie met WooCommerce. Hamminga Media verzorgt ook de hosting voor deze webshop.

Bezoekers kunnen gemakkelijk een bestelling plaatsen in de webshop. Zij hebben de mogelijkheid om gemakkelijk te kiezen tussen kleur en maat. Producten worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Het jonge sportkledingmerk levert de producten snel bij je thuis.

Offertemogelijkheden

Naast de reguliere webshop hebben bezoekers ook de mogelijkheid om offertes aan te vragen. Zo kunnen bijvoorbeeld sportteams eigen shirts laten maken. Met behulp van de offerteformulieren kunnen bezoekers gemakkelijk een aanvraag indienen. Ook kunnen bezoekers direct een bijlage meesturen, zodat het Groningse sportkledingmerk ook precies weet hoe het eruit moet komen te zien.

Kleuren

De website is veelal zwart-wit, net als de huisstijl van het merk. Voor de conversieknoppen is echter een andere kleur gebruikt: oranje. Oranje is een aantrekkelijke kleur, waardoor bezoekers sneller geneigd zijn om te klikken. Het past bovendien bij de stijl van de website.

Ben je benieuwd naar het resultaat? Je kunt de website hier bekijken.

Wil je ook een nieuwe website voor jouw onderneming? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Je kunt offertes van Hamminga Media gemakkelijk digitaal ondertekenen. Binnen 24 uur heb je een eerste concept in je mailbox.

Details project

  • Datum5 februari 2018
  • KlantWoessi Sportswear
  • TechniekWordPress i.c.m. WooCommerce