Start vandaag nog je online business!
06 127 050 85
   
info[at]hammingamedia.nl

Projectomschrijving

Harkstede is een ontzettend leuk dorp: er wordt veel georganiseerd door onder andere Stichting Dorpshuis Pand404. Het gezellige dorpshuis is er voor een brede doelgroep. Zo worden er regelmatig bingoavonden, koffieochtenden, creatieve dagen, kinderdisco’s en feesten georganiseerd.

Nieuwe website

De nieuwe website voorziet bezoekers van nieuws over het pand en tevens kunnen bezoekers kennis nemen van het huidige bestuur en de vrijwilligers. Zonder hen is zo’n gezellig pand niet mogelijk.

Volg de evenementen via de website

De organisatie organiseert verscheidene leuke evenementen, van bingoavonden tot grootse feesten. Via de evenementenpagina kun je bekijken welke evenementen wanneer plaatsvinden. Je kunt evenementen toevoegen aan Google Calender, zodat je zelfs een melding krijgt voorafgaand aan het event. Uiteraard voorziet de website je van overige handige informatie, waaronder adresgegevens en entreeprijzen. De foto’s van de evenementen worden geplaatst op Facebook.

Vrijwilligers en aanpassen

De website is gebouwd in een contentmanagementsysteem, dat het mogelijk maakt voor vrijwilligers om zelf evenementen en berichten toe te voegen. Verscheidene vrijwilligers hebben een eigen inlog om de website up-to-date te houden voor haar bezoekers.

Veiligheid en hosting

De hosting van de website is in beheer van Hamminga Media. De website is voorzien van een goed cache-systeem en maakt gebruik van een SSL-certificaat voor veilig internetten. Daarmee worden alle gegevens versleuteld via een beveiligde verbinding.

Website bekijken? Klik hier!

Details project

  • Datum6 februari 2017
  • KlantStichting Dorpshuis Pand404
  • TechniekWordPress i.c.m. The Event Calender