Start vandaag nog je online business!
06 127 050 85
   
info[at]hammingamedia.nl

Projectomschrijving

Voor Wildeboer Diervoeders is er een website en webshop gebouwd. Deze website werkt op basis van WordPress in combinatie met WooCommerce. De webshop bevat ruim 500 artikelen, uiteenlopend van dierenvoeding, dierenverzorging en accessoires. Ook is er een assortiment met tuinartikelen, winterartikelen en onkruidbestrijding.

Toepassingen

Op de website is het mogelijk om als klant een account aan te maken. Hier kunnen klanten bekijken wat zij besteld hebben. Ook worden de accountgegevens standaard bewaard voor een volgende bestelling. Het voordeel daarvan is dat bezoekers niet steeds opnieuw een account hoeft aan te maken. Een andere handige toepassing is het megamenu. Door te klikken op ‘winkel’ verschijnt er een dropdown menu met de verschillende productcategorieën. Zo kunnen bezoekers direct navigeren naar de producten die zij nodig zijn. Bezoekers kunnen verder nog uitgebreid filteren op prijs of merk.

Website bekijken?

Wil je de website bekijken? Volg dan deze link. Wil je ook iets bestellen? Gebruik dan de kortingscoupon ‘openingsactie’ en geniet van 10% korting (alleen bij de eerste 50 bestellingen, dus wees er snel bij).

 

Details project

  • Datum19 mei 2017
  • KlantWildeboer Diervoeders
  • TechniekWordPress i.c.m. WooCommerce